w

Bodøsjøen Park - eneboliger i rekke - 2 hus igjen med fantastisk beliggenhet!

registrer deg i dag og få informasjon på våre nydelige eneboliger i rekke i Bødøs mest populære nyboligområdet!

Meld interesse
23.05.201713:02 Liss Marie Jakobsen

Bodøsjøen park | Bodøs mest populære nyboligområde

Nå er vi i gang med salget av disse flotte eneboligene i rekke i Bodøs mest populære nyboligområde.

Ta kontakt for å se i visningshuset vårt!

Den fantastiske beliggenheten i Bodøsjøen Park, med barne- og ungdomsskole på plassen og flere barnehager som nærmeste nabo. Dette i kombinasjon med de meget gode sol- og utsiktsforholdene gir de beste forutsetninger for at en familie skal stortrives i våre nye eneboliger i rekke.
Det bygges etter siste byggeforskrifter som sikrer meget lave energiutgifter og et høy teknisk standard!

Boligene

Våre meget populære eneboliger i rekke er nå for salg i Bodøsjøen Park.

Nå har du muligheten til å sikre deg bolig i bodøs mest barnevennlige område.

1. etasje
Inngangspartiet til huset er i direkte tilknytning til carporten på bakkeplan, noe som er meget praktisk med tanke på inn- og utlossing av huset. Vindfanget er flislagt med varme i gulv. Meget praktisk med bad og toalett i direkte tilknytning til inngangspartiet. Videre kommer du inn til kjøkken og stue. Her får du masse gjennomgående lys og god romfølelse. Kjøkkenet er meget god utbygd og har godt med lys og arbeidsforhold. Lun og koselig stue med store vindusflater og skyvedør ut til hagen.

2. etasje
Et stort flott flislagt baderom med god plass, og egen vaskeroms nisje med plass til vaskemaskin, tørketrommel etc. 3 gode soverom, 1 stort foreldre rom, samt 2 flotte barnerom.

3. etasje:
I 3 etasje ligger forholdene virkelig til rette for en koselig og populær loftstue som kan brukes til multimedierom, arbeidsrom, lekestue eller et skikkelig fristed . Store vindusflater og ekstra takhøyde ut mot takterrasse gir en fantastisk romfølelse. Utgang til en vestvendt takterrasse med meget gode solforhold og flott utsikt. Det er flere alternativer på planløsning- kontakt selger for forslag!

Hvorfor kjøpe brukt når du kan kjøpe splitter nytt? Det er store besparelser med å kjøpe helt nytt, og mange fordeler som blandt annet: 

 - lave omkostninger( 2,5% dok. avg. av tomteverdi, ikke salgsverdi)
 - 5 års garanti for reklamasjoner
 - Fastpriser- ingen opphetede budrunder
 - Meget lave energiutgifter grunnet svært god isolasjon
 - Ingen oppussing
 - Vær med å påvirke kjøkken, bad, gulv, vegger farger m.m. Jo tidligere du kjøper, jo mer kan du endre. 

Nærmiljø

Perfekt for barnefamilier
De nye, og svært attraktive, boligene i Bodøsjøen Park passer perfekt for barnefamilier. Her er det gode skoler og barnehager, store friarealer, flotte turområder og mange lekeplasser i umiddelbar nærhet.
Bodøsjøen Barne- og ungdomsskole på "plassen"
Den nye og meget flotte barne- og ungdomsskolen i Bodøsjøen ligger ca. 100 meter fra boligene og har trafikkfri adkomst slik at ungene trygt kan gå til og fra.
Nydelig utsikt mot fjord og fjell - sol fra morgen til kveld!
Bodøsjøen Park ligger på et høydedrag med fantastisk lysforhold. Fra alle husene har du fantastisk utsikt mot Saltenfjorden og Børvasstindene, og solen kommer tidlig på morgenen i øst, skinner på huset hele dagen til ca. kl. 22- 23 på kvelden på sommeren!

google map