w

Bodøsjøen park - 9 nye eneboliger i rekke - byggingen er allerede i gang!

Pris fra 4.890.000,-

21.11.201715:44 mathias@bodosjoenpark.no

Bodøsjøen Park - Nye enheter for salg!

Nøkkelferdig! Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem! Våre helt nye type hus er endelig her med en litt annen type innpakkning men som før et kvalitetshus for den moderne og fremtidsrettede familien.  Det er lagt stor vekt på arealeffektivitet, gode planløsninger og uterom med flere lekeplasser i nærområdet.

 

Plan 1:

Vindfang med varmekabler, 3 romslige soverom og ett flislagt bad/vaskerom med dusj og wc.

Utvendig sportsbod i overbygd carport.

 

Plan 2:

Et flott adskilt kjøkken med stor plass til spisebord. Terrasse over carport og en stor stue med fantastisk utsikt over fjellene og havet i sør!

 

Sokkel etg:

En meget god planløsning på sokkel med 2 boder, et stort soverom med eget bad og en stue!  Her vil man ha utgang til hage hvor man evetuelt kan bygge platting hvor man kan nyte lange dager i solen!

 

Er man tidlig ute så kan man være med på å forme sin nye bolig Det er flere alternativer på planløsning- kontakt selger for forslag!

 

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

 

- Lav dokumentavgift. Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig

 

- Ingen budrunder. Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig. Du kjøper boligen til fastsatt pris.

 

- Ingen oppussing. Alt er NYTT! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

 

- Lave bokostnader. Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige bokostnader.

 

- Fem års reklamasjonsrett. Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din.

 

Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir deg en helt spesiell følelse. Det er ditt hjem, med ditt særpreg.

 

Standard

I Bodøsjøen park har vi lagt stor vekt på fremtidige kvaliteter og løsninger. prosjektet gjennomføres etter nye tekniske forskrifter.

 

Som standard leveranse er det en høy kvalitet som.

- Enstavs parkett i alle oppholdsrom

- Flott kjøkken og baderomsinnredning fra Sigdal

- Downlight i tak! (6 stk i standard leveranse)

 

Kvaliteter som også bør nevnes:

- Økt isoleringsverdi i yttervegg, tak og gulv på grunn.

- Bedret lydisolering mellom husene.

- varmepumpe - luft til luft

 

Husene leveres med balansert ventilasjon med rotorveksler som gir hsvært høy gjennviningsgrad. Dette medfører betydelig reduserte kostnader knyttet til oppvarming.

Det leveres også underjordisk løsning på søppelhåtering.

Kjøkken | Bad | Garderobe

Kjøkken leveres fra Sigdal Studio- her vil det også være mange valgmuligheter på farger, fronter, benkeplate, håndtak osv. Baderomsinnrending leveres også fra Sigdal Studio- her å et hav av muligheter. Det vil bli levert garderobeskap til alle soverommene.

Parkering

Alle hus vil ha carport med direkte inngang til huset.

Nærmiljø

Barne-ungdomsskole og barnehage I Bodøsjøen, på et høydedrag i vakre landlige omgivelser, bygger vi Bodøsjøen Park. Et nytt boligområde med vakker utsikt til Børvasstindene, Saltenfjorden. Herfra er det 100 meter til skolen, 50 meter til nærmeste barnehage, samt store friarealer og turområder. Det er lagt vekt på trafikksikkerhet og du har alle behov dekket med en godt utbygd infrastruktur. Sentrum er bare 5-10 minutter unna, enten du foretrekker bil, buss eller sykkel.

 

En bolig i Bodøsjøen Park er en bolig for fremtiden Bodøsjøen og området vi bygger Bodøsjøen Park er unikt på mange måter. Vi mener det er det mest sentrale nyboligområdet for barnefamilier som finnes i Bodø. Nærhet til en av Bodøs nyeste og mest moderne skoler og flere barnehager i gangavstand. COOP matbutikk med beste service og søndagsåpent og kunstgressbane et kort steinkast unna. Lekeplasser og trygge lekeområder for barn i alle aldre. I tillegg har området noen av byens flotteste turstier - også tilrettelagt for barnevogn. På 5 minutter er du nede i fjæra og kan nyte en fin sommerdag på bergene. På denne måten vokser tilbudene i nærområdet i takt med de behov din familie har.

 

Kort vei og gode kommunikasjoner

Bodøsjøen Park ligger bare et kvarters spasertur fra City Nord, Nordlandshallen/Bodø Spektrum og øvrige tilbud på Stormyra. Derfra er det heller ikke langt til sentrum. Kollektivtilbudet fra Bodøsjøen er meget godt, og du har køfri kjørevei til jobb og fritidsaktiviteter.

 

Bodøs mest populære nyboligområde for barnefamilier Bodøsjøen Eiendom AS har de siste årene bygget tilsammen ca 130 boliger og mottakelsen har vært veldig god. Tilbakemeldingene er også gode. Barn, ungdom og voksne trives i Bodøsjøen Park. Her er det akkurat passe sosialt, ungene har alltid noen å leke med. Skoleveien er trafikksikker uten kryssing av veier og nabolaget er trygt og godt.

google map